torsdag 2 augusti 2007

Slut med månadslön från försäkringskassan

Det börjar dra ihop sig. Min hemmasvit på nästan 1½ år börjar lida mot sitt slut. På måndag är det min tur att börja använda väckarklockan igen och ostört få pynta mig, käka frukost och läsa tidningen på så kort tid som det bara är möjligt. Nu är det Fredriks tur att städa, tvätta och tjollra bort dagarna tillsammans med lilla miraklet.... vad mysigt de kommer att ha det.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Vad härligt det låter! Jag hoppas jag är lika positiv när det är min tur om.... hjälp... 18 dagar...

Meilita sa...

Lillasysteryster: Det är ju lätt att vara positiv när Pappan ska vara hemma och underhålla markservicen. Det blir säkert lite drygare när båda jobbar...

Dorisettan sa...

Du har en riiiiktigt skön tid framför dig. Skönt att få glassa runt på jobbet om dagarna och veta att lilla klimpen är med pappa. Och att dessutom få komma hem till en hemmafru á la 50-tal....

Världen är liten… sa...

Men hur lange ska F. vra hemma om Jonna borjar dagis den 13:e augusti? Det blir ju bara tva veckor som han skoter markservicen, eller har jag missforstatt nagot?

Meilita sa...

Världen är liten: Jonna börjar inskolningen den 13/8 den tar ju två veckor. Sen är tanken att F kör igång sitt jobb på allvar 3 september - så en hel månad får jag njuta plus att F går ner i tid sen ända fram till jul!

Världen är liten… sa...

Jamen det blir ju hur bra som helst=o)!