fredag 6 augusti 2010

Bilarna på backen

Så är sambons semester slut. Märkvärdigt så fort fem veckor går - det är ju i veckan som lugnet infunnit sig. Kan ju kanske bero på att vi inte flängt något - utan svärmat runt huset på backen i byn.

Annars har fokus legat på bilarna. Dom har befriats från all skit både ut och invändigt. Jisses om det tog emot att stoppa in en sandig unge efter badet igår när lill-toyan var så ren som aldrig förr ;). Pärlan har tre tänder och har uppgraderats i bilbarnstolsvärlden - det gåår så fort! Sluuta väx lilla skorv. Att brottas med bilbarnstolar är ju lagomt kul när det är 25 grader ute. Svetten rinner och jag svor åt både stolf*n och säkerhetsbältet som ska sitta så millimetertajt att hälften vore nog. Men nu sitter stolen och Pärlan som en smäck där i baksätet och förhoppningsvis slipper man tjorva med det i första taget.

Under kvällen fick Miraklet lära sig vad ett dragspel är när grannen spelade så fint i den idylliska sommarkvällen. Sen bjöd dom på varma mackor och ett glas vin - uppgraderat fredagsmys med våra supergrannar. Nu ska morgondagens lunch förberedas för vi får storfrämmande från Paradiset och före tio är det inte många knop här hemma. Inte ens klihunden orkar stiga upp.

1 kommentar:

Världen är liten… sa...

Visst är det märkligt vad fort 5 veckor går!? Skönt att ha en vecka på hemmaplan, för att varva ner.