lördag 26 november 2011

Väderleken

Okej, det får bli ett inlägg om vädret. Inte för att det är så himla intressant att läsa om det just nu men det brukar däremot va ganska spännande att friska upp sitt guldfiskminne om sisådär ett år. Novembers sista helg bjuder på sedvanliga stadiga fem plusgrader. Marken är grön och mjuk. Några vilseledda små blåklockor står i blom på jobbet och jag njuter av det blida vädret samt snöns frånvaro.

Tycker Fru Natura (eller vem det nu är) har varit ganska schysst mot oss efter fjolårets pärs i form av helveteslångkallåsnörikvinter. Vi hade en härlig vår, en varm sommar och nu till på köpet en kalasfin höst.

Om man tycker som jag och vill tacka någon så går det bra att skicka nån form av gåva till oss på backen i byn eftersom vi faktiskt investerade i en sprillans ny snöslunga under sensommaren. Tror att även den kan ha ett finger med i spelet till varför snön lyser med sin frånvaro. Platta kuvert med kontanter går alldeles utmärkt att lägga i vår postlåda vid vägen!

2 kommentarer:

Potatishäxan sa...

Älskar varma vintrar. Vår samfälldhet har köpt en egen skottmaskin efter två års misär så det är lite vår förtjänst också.

Fin vår och höst har vi också haft men sommaren var torftig här nere.

Potatishäxan sa...

Och förresten, väder är hur intressant som helst.