tisdag 5 januari 2010

Lillasyster i ledningen

Det här verkar bli en sovblogg och hur intressant är det på en skala? Ni kanske tycker att jag borde vara härdad efter Miraklets bebistid men ICKET!! För vi har faktiskt aldrig än till denna dag haft en vaknatt med henne. Inte ens när hon har varit sjuk. Så Lillasyster leder den matchen stort och jag hoppas att Storasyrran inte får för sig att knappa in på den ledningen.

5 kommentarer:

Rubensmamma sa...

Precis så har vi också haft det, därför så finns det en liten oro nu när tvåan är på väg.Det kan knappast bli bättre...

Camillas lockar sa...

Ja, jisses, barn är verkligen olika. När mina vänner i föräldragruppen (och andra vänner med för den delen) berättade att deras barn sov hela nätter och att det var såååå jobbigt att bebis vaknat en gång under natten.............. så höll jag på att strypa dem. Varje gång. Som tur är går det över. Men inte hjälper det att veta det, när man är mitt i det :-)

Meilita sa...

Rubensmamma:Jag håller tummarna att ni får en nöjd liten Rubin. Sen är det ju grejen att när tvåan sover ska ju ettan ha sin tid vilket innebär att mammis vilotid går fetbort.

Camilla: Visst känns det drygt när man vaggar runt timme efter timme fast å andra sidan kunde det vara betydligt värre. Pärlan är ju en frisk liten varelse som bara föredrar sin egen dygnsrytm. Det ska jag/vi väl fixa?!

Världen är liten… sa...

Håller med Camilla, har också varit redo att strypa dem som sagt "mitt barn sov hela natten från det hon var två månader!"! Tack så jäkla mycket liksom...
Lillan sover numera majoriteten av natten men har på sistone börjat vakna vid 04-05 tiden för att inte somna om förrän 2 timmar senare och man blir ju så knäckt. Hela dygnsrytmen blir ju förstörd.

Jennie B sa...

Har inte sovit en hel natt sedan början på 2005. Så är livet som småbarnsförälder... speciellt om man har 3 stycken på 3 år... som man bäddar...osv.. hahaha!
Man får ta tillvara på de stunder till vila man kan. Det är tufft men det kommer inte alltid vara så!!
Så kram till er småbarnsmammor, ni är inte ensamma!