måndag 22 oktober 2007

IG - till Umeå För och Grundskoleförvaltning!!

Kommunen säljer tomter. Unga människor bygger hus och skaffar familj - en trevlig ekvation kan man tycka. Så ser det ut i vår grannby där Miraklet och även 79 andra barn står i förskolekö. Det har varit på tapeten lääänge att en ny 4-avdelningsförskola ska byggas men det har som sagt gått skandalöst långsamt. Fick brev på posten idag att det troligen blir invigning av det hett efterlängtade barnomsorgspalatset hösten 2009. Vet inte om man ska sucka håglöst eller skrika ut en lång ramsa av svordomar och könsord...

4 kommentarer:

Världen är liten… sa...

Da are det ju liksom forsent och da blir det nedlaggning om nagra ar..Eller sa ar det alldeles lagom timing till nummer 2? Fast vanta nu, Miraklet ar ju bra 4.5 da vilket fortfarande ar for ungt for forskolan eller ar jag ute och snurrar?

Unknown sa...

2009??? Vilken framförhålling... De borde ha byggt dagis INNAN husen började byggas.

Meilita sa...

Världen är liten: Jonna är 3,5 hösten 09 och man går i förskola=dagis tills man är 6 sen hoppar man över till förskoleklass!

Lillasysteryster. Jag vet - det har verkligen tagit hundra år för kommunen att hitta en tomt som de kan bygga på. Skandal!!!!

Anonym sa...

Det är tragiskt ,, kan tänka mig att kön i Ersbodaområdet är lång också eftersom många från vårt håll då väljer det området. Kanske får man dagisplats på andra sidan stan :-)