söndag 28 oktober 2007

Segt

Hösten må ha sina stunder men känns just nu som en seg köttbit - du vet en sån där som man som barn tuggade och tuggade och tillslut fick gå och spotta ut för den inte gick att svälja. Dagarna flyter ihop och jag är i stort behov av att ha något att se fram emot, typ en resa eller varför inte en konsert. Nåt positivt med den här dagen är ialla fall att jag hade en ordentlig sovmorgon och när jag klev upp var klockan ändå bara nio. Tack för den extratimmen - det vore inte helt fel att få en sån varje söndag!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Du kan få lite av mig om du vill! Dubbla 30 årskalas + mammabesök+ kusibesök + egen födelsedag känns lite väl mycket för 2 ynka veckor!

Men å andra sidan går tiden ofantligt fort!

Världen är liten… sa...

Nu nar ni ar forlovade kan ni ju borja planera erat brollop/brollopsresa till Las Vegas for nasta ar. Alltid mysigt att lasa resekataloger och planera resor i host- och vintermorkret=o).

Meilita sa...

Lillasysteryster: Ketchupeffekten brukar ju ha förmåga att dyka upp då & då. Kul med besök - förstår att du njuter av lite fler västerbottningar på ön.

Världenärliten: Resekataloger ska införskaffas snarast, vill så gärna ta en trip till solen!

Världen är liten… sa...

Om du har fragor angaende bra resemal for barn sa kan du ju alltid ringa svagerskan Linda som jobbar pa Ticket. Hon och brorsan har ju rest med bada barnen sedan dom var nyfodda. Hor av dig om du vill ha numret=o).