torsdag 19 november 2009

Att tänka efter före...

Miraklet är nu så pass stor att det är lönt att brodera ut traditioner och julmys i huset på backen i byn. Det känns kul att skapa ett eget firande för just vår familj, sen blir det ju lite speciellt eftersom vår nya familjemedlem dyker upp mitt i julstöket.

Har velat om huruvida Miraklet ska få en presentkalender eller inte. Visst - det må va enkelt nu men sen blir det ju en till som ska ha 24 små "paket" och det lär ju inte vara så inspirerande att ro hem ett sånt projekt varje advent i ett antal år framöver.
Ialla fall så blir det en enklare variant med en present varje advent. Fyra paket känns nalta enklare än tjufyra och åtta stycken klarar man galant i stället för förtiåtta. Det gäller att tänka till i bland.


2 kommentarer:

Jennie sa...

Smart du är!! Jag har också haft kalenderångest men med 3 att fundera ut nånting åt blev det var sin chokladkalender i år!!
Väntar nog nått år tills dom förstår att man kan dela och turas om att ta från kalendern!! Kan klara mig från dramat det skulle bli om de skulle måsta dela nu... barn är underbara!! Kram!!

Världen är liten… sa...

Jättebra ide, ska sno den när lillan är lite större! Hade tänkt göra en presentkalender (ville alltid ha det som barn!) men det kan ju bli som du säger lite tungrott. Dessutom kan man ju köpa lite finare grejer om man bara köper 4 istället för 24 småtjafs grejer.