måndag 4 juni 2007

En röd räka refererar

Jaha så har man återigen lyckats. Nämligen att införskaffa en rödaktig ton på armar nacke och hals. Brukar sällan bränna mig men i år säger jag bara touché. Har inte haft ont som tur är. Helgen var som sagt underbart solig. Gjorde alla uteaktiviteter man kan tänka sig - bilder kommer snart dock inte på symaskinen som jag inte satt vid många minuter...

Idag har vi spatserat på stan en stund med svägerskan M. Det är fashinerande att det finns lika många vackert som fult klädda människor. Naturens sätt att jämka? När det varma vädret infinner sig kommer även inslag av dessa barbröstade bleka och håriga män. Alltså vad är det för hyfs att gå på stan på detta sätt. Huva!
  • Hemma på tomten: ja
  • På stranden: ja
  • På stan: nej

Shoppade bara till mej själv idag :-) och avslutade turen med en Mcflurry från driveIn:en som jag och J käkade hemma på bron.

1 kommentar:

Världen är liten… sa...

Haller fullstandigt med, fy f-n for karlar med bar overkropp pa stan och specifikt inne pa ICA - ackligt! Spelar ingen roll om du ar gammal eller ung, valtranad eller overviktig - det gar fetbort oavsett!!
ps ta lite bilder och visa vad du kopte=o)