torsdag 8 november 2007

Par söker sidekicker

För er som redan är insatta i den svenska tv-tablån kommer det ju inte som någon nyhet att säsongen av "Bonde söker fru" är i full gång. I år kan man även följa en 40-årig kvinna med hästgård som har fyra karlar inneboendes och även arbetandes hos henne.

Wow, tänk vilken grej sa jag till sambon - att ha fyra händiga karlar mellan husets väggar under några dar. God dammit vad vi skulle få saker och ting gjorda - i ett nafs. Vi har ju några projekt som hänger och har hängt en tid nu. Skulle väl inte bli lessen ifall några extrahänder kom hit och fixade samtidigt som de slängde trånande blickar efter mig! Nackdelen för mig är väl att det enligt sambon skulle vara han som skickade hem karlarna som inte "kändes bra". Vaddå det var väl ändå MIN programidé eller?

3 kommentarer:

Världen är liten… sa...

Enormt bra ide, maste genast kopiera da vi ocksa har en hel del projekt som slapar. Titeln kan ju vara"Sambo soker Snickare" eller nagot at det hallet=o).

Dorisettan sa...

Du är ett geni, kvinna!

Anonym sa...

Elektrikern åker hem först, därefter golvläggaren och snickaren. Siste får rörkrökarn åka hem. Övriga yrken gör sig icke besvär att söka