torsdag 10 januari 2008

Am I Special?

Sambon hävdar att jag är den enda tjejen i vääärlden som inte tycker att stringtrosor är sköna. Nja....jag vet inte - tror faktiskt inte att han har belägg för det där påståendet

6 kommentarer:

Världen är liten… sa...

Du jag vet inte var sambon far sina uppgifter ifran men jag kanner da inte en enda kvinna/tjej som tycker att tangatrosor ar bekvama! For ett par ar sedan "lurade" jag mig sjalv att tro att jag tyckte dom var saaaa bekvama bara for att man inte fick synliga troskanter. Detta andrades snabbt nar jag fann de tajta boxershortsmodellerna, aldrig mer tangatrosor - bara i nodfall om allt annat ar i tvattkorgen!
Ps Du kan jag fraga om han ar beredd att ha pa sig tangakalsonger under en dag sa far vi se hur "bekvamt" han tycker det ar=o)!!

Fem i familjen sa...

Nä jag fattar inte att NÅN tycker att det är bekvämt!!!! Jag håller helt med Världen är liten

Unknown sa...

Jag har faktiskt inga problem med att ha string. Det är i alla fall tusen ggr skönare än vanliga trosor (som bara korvar sig och är allmänt osköna)! Däremot är tajta boxertrosor helt OSLAGBARA. Sedan jag började köpa sådana har stringen åkt lågt bak i lådan och plockas bara fram i nödfall.

Anonym sa...

Jaha, då var det bekräftat att VÄL saknar tjejkompisar och att FIF inte fatta anledningen. Syster verkar förstå lite i alla fall. :-)

VÄL: Sting hade gett dig Mats Lindgren på gymmet. :-)

Världen är liten… sa...

Austin Powers: Ha ha du ar rolig du!! Det var faktiskt under samma period som jag lurade mig sjalv att dom var bekvama, men Mats hade tyvarr bara ogon for Anna Pohjanen pa den tiden=o)!

Meilita sa...

VÄL: undra vilka trosor hon hade då?